Categorieën
Terug naar overzicht

No Excess toont complete collectie op de winkelvoer via de Instore Webshop!

Het Nederlandse label No Excess gaat de strijd aan tegen nee-verkopen. Retailers kunnen vanaf vandaag beter presteren met de Instore Webshop van Stockbase. Elke retailer is gelimiteerd in m2 en inkoopbudget. Door deze slimme toepassing kan de totale collectie van No Excess via een tablet, smartphone of PC op de winkelvloer worden getoond. Hierdoor worden verkoopkansen verhoogd en wordt een klant behouden voor de winkelformule.

De Instore Webshop van Stockbase is een moderne en eenvoudige tool voor winkelpersoneel om op de winkelvloer nee-verkopen te reduceren. Met deze toepassing is het mogelijk om via één centrale interface de actuele voorraadbeschikbaarheid te raadplegen van meerdere merken (multi-brand). De orders die hieruit ontstaan worden direct afgeleverd in de ERP systemen van de leveranciers. Vanaf nu behoren nee-verkopen tot het verleden!

Meer informatie over de Instore Webshop van Stockbase via www.stockbase-connect.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.