Categorieën
Terug naar overzicht

NYDJ Jeans optimaliseert online samenwerking met retailers via Stockbase

Martens Fashion Group (distributeur van NYDJ) gaat online met Stockbase. Retailers met een webshop kunnen via Stockbase de b2b voorraad van dit merk koppelen aan de eigen webshop. Hierdoor ontstaat er via het online kanaal meer aanbod en daardoor meer verkoopkansen. Daarnaast wordt ook de productafbeelding aangeleverd die ook automatisch gekoppeld kan worden aan de webshop. Dit bespaart de retailer veel tijdrovend werk!

NYDJ werd in 2003 opgericht in Los Angeles met als doel een revolutionaire jeans te introduceren die zowel comfortabel als flatterend was. Voor veel vrouwen was de perfecte jeans slechts iets waarvan ze konden dromen, dus bij NYDJ gingen ze aan de slag om deze droom te realiseren – een jeans die écht past en vrouwen van alle leeftijden en maten flatteert. Alle NYDJ broeken en jeans zijn ontworpen met NYDJ’s exclusieve Lift Tuck® Technology die de buik platter maakt en de vrouwelijk rondingen flatteert voor een prachtig silhouet. Want NYDJ weet dat je er met de perfecte jeans niet alleen geweldig uitziet, maar je ook geweldig voelt. Meer informatie vindt u terug via www.martensfashiongroup.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.