Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase laat Vatana beter online presteren

De Belgische retailer Vatana met winkels in Paal, Overpelt en Genk start met Stockbase. De webshop www.vatana.eu wordt ‘Stockbase-ready’ gemaakt om de voorraadbeschikbaarheid en afbeeldingen van merken te koppelen. Hierdoor ontstaat er een dieper en breder aanbod op de webshop en worden in samenwerking met merken verkoopkansen aanzienlijk vergroot.

Vatana
Meer dan 40 jaar ervaring. Dat is waar Vatana voor staat! Sport, lifestyle, ondergoed, speelgoed, schoolgerief of reisartikelen. Vatana heeft het allemaal!
Vatana verzamelt voor u steeds de beste artikelen van grote én kleine merken en biedt u steeds de beste prijs. Bovendien staan onze fashion- en sportexperten steeds voor u klaar om u bij te staan met woord en daad. Nike, Adidas, Icepeak, Street One, Vila, Guess, Saucony, Samsonite, ... Dit is slechts een kleine greep uit de merken die Vatana te bieden heeft. Maar ook voor de kleinsten hebben we talloze merken zoals Lego, Playmobil, K'nex, Paw Patrol, Barbie, ... Bent u eerder een gamer? Dan kan u ook altijd terecht voor de nieuwste games en consoles in onze speelgoedafdeling.

Breng dus zeker een bezoekje aan onze winkel in Paal, Overpelt of Genk. Wij staan altijd klaar om u te helpen! Meer informatie via www.vatana.eu
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.