Categorieën
Terug naar overzicht

Belgische retailer ‘Succes Fashion’ start met Stockbase

Succes Fashion is een retailer met winkels in het Belgische Asse en St. Agatha-Berchem. Naast fysieke winkels is er ook een webshop actief. Door te kiezen voor Stockbase kan een dieper en breder assortiment op de webshop worden gepresenteerd. Hierdoor worden verkoopkansen voor de retailer en het merk verhoogd. Stockbase is door de Belgische brancheverenigingen Creamoda en Mode Unie gekozen als leidende technologiepartij in de fashionindustrie om voorraden en productafbeeldingen van merken te koppelen aan e-commerce kanalen van retailers. Nadat er een product op een (instore) webshop is verkocht wordt deze order door Stockbase direct afgeleverd in het systeem van de leverancier.

Reeds 3 generaties staan we garant voor een uitstekende selectie van kledingmerken. Elk seizoen bezoeken we de grote beurzen om de nieuwste trends en stijlen te ontdekken.
Trendy, casual, city of echt feestelijk? jij kiest. Voor elke leeftijd en budget hebben we iets in huis. Kijk je graag zelf rond in onze winkels of helpen we je op weg?
Onze professionele en hartelijke medewerksters staan steeds klaar met kleur- en stijladvies om jou te helpen kiezen en combineren. De gepaste outfit en kleur doen wonderen!
De retouches gebeuren steeds zorgvuldig in eigen huis. Kortom, zeker de moeite waard om een kijkje te komen nemen in de winkel of op de webshop via www.succes.be
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.