Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase voegt Marie Méro toe aan het damesmodesegment

Onlangs heeft het damesmodelabel ‘Marie Méro’ de overeenkomst met Stockbase afgesloten om de voorraden en afbeeldingen te delen met haar retailers. Retailers met of zonder webshop kunnen meer aanbod tonen naar de consument. Nadat er een product van Marie Méro is verkocht op een (instore) webshop wordt de order direct afgeleverd in het ERP systeem van deze leverancier. Door deze slimme digitale samenwerking tussen Marie Méro en haar retailers worden verkoopkansen verhoogd voor het merk en retailer!

Marie Méro is een Belgische total-look vrouwencollectie. Marie Méro, op en top vrouwelijk met een vleugje mystiek. De collectie richt zich tot dames die stijlvolle mode verkiezen. een stijl die zich graag laat dragen bij feestelijke aangelegenheden, maar die achteraf makkelijk kan worden doorgedragen in het dagelijkse leven.Marie Méro situeert zich in het middenhoog prijssegment en omvat twee collecties per jaar (zomer en winter). Marie Méro, op en top vrouwelijk! Meer informatie vindt u terug via www.mariemero.eu
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.