Categorieën
Terug naar overzicht

Van Gils ‘pakt door’ met Stockbase

Sinds kort heeft Van Gils zich aangesloten bij het Stockbase initiatief. Het koopgedrag van de consument verschuift steeds meer van off- naar online. Om aansluiting te houden bij de veranderende consument is het zaak voor retailers en merken om in deze beweging mee te gaan. Retailers met een webshop worden door Van Gils optimaal gefaciliteerd door voorraden en foto’s beschikbaar te stellen. Op deze wijze optimaliseert Van Gils voorraadbeschikbaarheid en laat ze haar retailers beter presteren.

Sinds kort heeft Van Gils zich aangesloten bij het Stockbase initiatief. Het koopgedrag van de consument verschuift steeds meer van off- naar online. Om aansluiting te houden bij de veranderende consument is het zaak voor retailers en merken om in deze beweging mee te gaan. Retailers met een webshop worden door Van Gils optimaal gefaciliteerd door voorraden en foto’s beschikbaar te stellen. Op deze wijze optimaliseert Van Gils voorraadbeschikbaarheid en laat ze haar retailers beter presteren.Van Gils Fashion BV is een Nederlands modebedrijf en de thuisbasis van het iconische merk Van Gils. In 1948 richtte H.C. Van Gils een klein kleermakers bedrijf op in zijn woonplaats Breda. Vandaag de dag geniet Van Gils van een uitstekende reputatie vanwege haar rijke geschiedenis in kleermaken en design.Door de jaren heen heeft Van Gils altijd producten van hoge kwaliteit en goede detaillering geleverd met ondersteuning van gedurfde marketingcampagnes. Sinds 1948 ervaren mensen over de hele wereld het zelfvertrouwen dat alleen een stijlvol en verfijnd Van Gils product kan brengen.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.