Categorieën
Terug naar overzicht

Stockbase verrijkt merkenpakket met Uzurii ‘art’ slippers

De stijlvolle Uzurii slippers maken sinds kort deel uit van het Stockbase merkenpakket. Doordat deze slippers voorradig zijn bij de leverancier is het voor retailers met een webshop zinvol om via een eenvoudige connectie een koppeling te maken naar Stockbase. Door deze koppeling wordt de actuele voorraad zichtbaar gemaakt aan webshops en worden ‘nee-verkopen’ sterk gereduceerd. Tevens kunnen ook de productafbeeldingen geautomatiseerd worden gekoppeld aan webshops. Nadat er een slipper is verkocht op een webshop wordt via de Stockbase koppeling de order direct afgeleverd bij de leverancier! Uzurii kiest omwille van beheervoordelen voor een strategische samenwerking met Stockbase om retailers met e-commerce omgevingen te helpen.

Over Uzurii
Uzurii slippers zijn niet zomaar teenslippers, maar slippers met een verhaal. De slippers worden in Nederland ontworpen door het team van de in Brazilië geboren Shieglee Ferreira dos Santos. Alle slippers worden door vrouwen met de hand gedecoreerd, waardoor het echt vakmanschap te noemen is!

Doordat de vrouwen de slippers niet in een fabriek produceren maar thuis, kunnen ze ondertussen ook bezig zijn met de zorg voor hun kinderen. Een mooie werkwijze die volledig past bij de MVO-gedachte van Uzurii. Interesse in deze slimme vorm van samenwerking? Neem dan contact op met Gwen Eertman via Gwen@hooijergroep.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.