Categorieën
Terug naar overzicht

Fairtrade pantoffelmerk ‘Tofvel’ helpt online retailers via Stockbase

Vanaf vandaag kunnen de pantoffels uit Nepal via Stockbase hun weg vinden richting consumenten. Het succesvolle merk ‘Tofvel’ werkt samen met retailers aan de groeiende vraag tot online samenwerking. Deze pantoffel bestaat uit één model in meerdere kleuren. Alle varianten worden via Stockbase ter beschikking gesteld een retailers met een eigen e-commerce omgeving. Hierdoor ontstaat online meer aanbod waardoor verkoopkansen worden geoptimaliseerd voor de retailer en het merk. Nadat er een pantoffel is verkocht kan deze via een slim uitgewerkt dropshipmentsysteem direct bij de consument worden afgeleverd! Dit bespaart ook nog eens een extra transportroutes waardoor het minder impact heeft op het milieu!

Over Tofvel
Draag bij aan een betere wereld. Met de aanschaf van een paar pantoffels draag je bij aan de lokale economie van Kathmandu, Nepal. De productie van de Tofvel zorgt voor werkgelegenheid en een eerlijk inkomen voor de makers. Van elk verkocht paar wordt een deel afgedragen voor onderwijs van de medewerkers en hun kinderen. Wij bieden lokale financiële ondersteuning, zodat de kinderen van de werknemers naar school kunnen gaan. Dit is in Nepal niet zo vanzelfsprekend als voor ons. Daarnaast krijgen de werknemers Engelse lessen aangeboden. Met deze ondersteuning geven we de werknemers en kinderen de kans zich te ontwikkelen en stimuleren ze hiermee zich beter te integreren in de samenleving wat de lokale economie een boost geeft voor de toekomst. Interesse in deze vorm van slimme samenwerking? Neem dan contact op met Tom Konings via Tom@Hooijergroep.nl
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.