Categorieën
Terug naar overzicht

*breaking news* Van Tilburg Mode deelt productafbeeldingen via Stockbase met collega’s

Van Tilburg Mode uit Nistelrode is een begrip in de Nederlandse modewereld. Naast de prachtige fysieke winkel is deze retailer ook bijzonder succesvol met haar webshop www.vantilburgonline.nl Via deze online shop zijn items te bestellen van honderden merken. De hieraan gekoppelde commerciële productafbeeldingen worden continue gecreëerd in een professionele inhouse fotostudio.

Vanaf heden worden deze productafbeeldingen via Stockbase beschikbaar gesteld. Stockbase faciliteert de dienstverlening rondom het koppelen van deze productafbeeldingen aan uw eigen e-commerce omgeving. Concreet betekent dit voor retailers dat zij gebruik kunnen maken van professionele productafbeeldingen, geen of minder investeringen hoeven te doen in eigen fotografie en minder tijd besteden aan het koppelen van afbeeldingen. Via deze slimme manier van samenwerken halen we gezamenlijk kosten uit het proces rondom fotografie waardoor rendementen verbeteren!

Informeer naar de deze toepassing door een mail te sturen naar Ad Umans via ad.umans@stockbase-connect.com
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.