Categorieën
Terug naar overzicht

Modemerk ‘Liverpool’ start met Stockbase

Martens Fashion Group uit Amsterdam gaat naast NYDJ tevens het modemerk Liverpool via Stockbase aanbieden aan haar retailers. Op deze wijze worden actuele magazijnvoorraden gedeeld met webshops van retailers. Via één Stockbase interface kan Martens Fashion Group meerdere retailers ontsluiten waardoor de zichtbaarheid van producten sterk wordt verhoogd en verkoopkansen voor de retailer en Martens Fashion Group worden vergroot.

Wat Liverpool echt onderscheidend maakt is de look & feel van ons denim. We hebben de hele wereld afgezocht naar de allerbeste innovaties op het gebied van denimtechnologie. De kwaliteit, wassingen en ontwerpen van onze jeans zijn het resultaat van jarenlang onderzoek en ontwikkeling. Hierdoor kunnen we een premium product en pasvorm toegankelijk maken voor een hele scherpe prijs.
Martens Fashion Group is distributeur voor Oostenrijk, België, Groot–Brittannië, Luxemburg, Scandinavië, Zwitserland & Nederland. Voor meer informatie kunt u zicht wenden tot www.martensfashiongroup.com/liverpool.
Schrijf in voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte

Om u de beste gebruikservaring te kunnen bieden, gebruiken wij cookies. Voor meer inhoudelijke informatie en het onderscheid die wij hier in maken, verwijzen wij u door naar ons cookiebeleid.